Een auto op afbetaling kopen is een droom van velen. Is deze droom ook werkelijk te verwezenlijken, en belangrijker: hoe is dit precies te verwezenlijken? In dit artikel proberen wij hier uitleg aan te geven. Hopelijk heb je er wat aan!

Auto op afbetaling zonder BKR toetsing

Een auto op afbetaling kopen is dus een droom van velen. Maar een auto is duur. En de mensen die in geldnood zitten, hebben vaak ook nog eens een negatieve BKR registratie. Wat moet je dan doen als je geen geld hebt? Op voorwaarde dat je een baan hebt, veel autodealers zeggen dat dit een vaste baan moet zijn, kun je een auto op afbetaling kopen. En vaak ook nog eens zonder BKR toetsing. Waarom is geld lenen dan zo moeilijk, en is een auto op afbetaling kopen dan zo makkelijk? Hoho, wij zeggen niet dat het makkelijk is. Het is mogelijk.


In de financiƫle wereld worden bijvoorbeeld aandelen gezien als een waardevolle investering. Aandelen worden normaal gesproken meer waard naarmate de tijd vordert. Een auto heeft eigenlijk het tegenovergestelde. Een auto wordt steeds minder waard, hij wordt ouder, hij moet meer onderhoud hebben. Een nieuwe auto is dan vaak ook veel geld waard. Een oudere auto is al veel minder geld waard en een oud barrel is vaak minder dan 5% van de nieuwprijs waard.

Auto kopen op afbetaling zonder BKR

Daarom kun je het beste een tweedehands auto kopen, aangezien je toch al verlegen zit met geld. Veel autodealers hebben nog wel tweedehands auto’s die ze graag willen verkopen. Immers, we hebben zonet geleerd dat een auto alleen maar minder waard wordt. Hoe sneller autodealers deze auto’s kunnen verkopen, hoe beter. Autodealers bieden auto’s vaak op afbetaling aan. Je betaald dus per maand een deel van de auto. Dat is handig, want dan hoef je niet te zoeken naar een lening zonder BKR toetsing. Als je gewoon iedere maand genoeg geld hebt voor de afbetaling, dan kan de auto zo geregeld worden!


Waarom doen autodealers het dan zonder BKR toetsing? Willen autodealers dan geen zekerheid? Jawel, ze zullen heus wel bewijs willen zien dat jij iedere maand netjes de afbetaling op tijd kan regelen. Maar als je dat niet kan regelen, dan vorderen ze simpelweg de auto terug. Daarom kun je vaak een auto op afbetaling zonder BKR toetsing kopen. Als je het geld even niet meer hebt, dan heeft de autodealer altijd nog een onderpand. Wat is dat onderpand dan? De auto natuurlijk!

Auto leasen zonder BKR toetsing

Een auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing is iets anders dan een auto leasen zonder BKR toetsing. Leasen is vaak een zakelijk iets, dat via een leasemaatschappij gaat. Een auto op afbetaling kopen, is iets voor bij autodealers. En bij de meeste leasevormen zal de auto uiteindelijk nooit van jou worden. Bij een auto kopen op afbetaling wel. Als je alle afbetalingen hebt gedaan, is de auto van jou en ben je officieel eigenaar van de auto. Iets kopen op afbetaling is eigenlijk ook iets kopen, alleen je smeert het koopbedrag uit over een bepaalde periode.

Je kan geen commentaar geven op dit artikel.