Terug naar de homepage

Je kunt door een noodgeval in geldnood zitten. Je hebt direct geld nodig, en je wilt graag direct geld lenen zonder BKR toetsing. Je hebt namelijk wel een negatieve BKR registratie, waardoor normale vormen van geld lenen lastig worden. Er bestaan ook andere situaties waarin je met spoed geld nodig hebt; een andere lening heeft een veel hogere rente gekregen. Je wilt deze zo spoedig mogelijk terugbetalen, dus wil je direct geld lenen bij een andere kredietverstrekker, maar wel zonder BKR toetsing. Je leent zo eigenlijk geld om een andere lening te kunnen aflossen. Maar toch zit je met die negatieve BKR registratie.

Direct geld lenen zonder BKR toetsing

Direct geld lenen zonder BKR toetsing is makkelijker dan gedacht. Als je direct een lening wilt afsluiten, zijn er diverse manieren te vinden. Als je geld leent op internet, heb je al een kleine voorsprong. Dit komt doordat de offerte die je online aanvraagt, direct kan worden verwerkt. Je kunt snel over je geld beschikken. Maar ook als je direct geld wilt lenen, moet je je goed laten informeren. Want ook hier gaat het over geld: en je wilt niet aan ongewenste voorwaarden vastzitten.

Leenvormen

Direct geld lenen zonder BKR toetsing verschilt niet heel veel van normaal geld lenen. Het enige verschil is dat je het geld bij direct geld lenen spoedig wilt hebben. Maar ook als je het spoedig wilt kunnen uitgeven zul je veilig moeten lenen. Een goede voorlichting over de voorwaarden is nog steeds essentieel. Zorg er daarom voor dat je niet te snel JA zegt, zoek zoveel mogelijk relevante informatie over de soort lening die je wilt nemen. Want ook bij direct geld lenen zonder BKR toetsing zijn er verschillende leenvormen. Je kunt een flitslening nemen, een doorlopend krediet zonder BKR toetsing, of je kunt gebruik maken van rood staan. Deze laatste vorm is heel erg handig, maar kan alleen als je de negatieve BKR registratie hebt opgelopen voordat je aanvroeg of je rood kon staan. Roodstand is namelijk niet vanzelfsprekend voor elke rekening.

Direct geld lenen

Als je BKR registratie een H betreft, zijn er wel meer mogelijkheden. Je kunt proberen om geld te lenen waarbij er wel getoetst wordt bij het BKR. Dit kan vaak alleen als de BKR codering een H is, de H van herstel. Je kunt je BKR opvragen in Tiel. Het is verstandig om vooraf te informeren of er bij de bank, waar je het geld wilt gaan lenen, geld kan worden geleend met een BKR registratie H. Vooral als je er een goede uitleg bij hebt, kan de bank nog wel eens een oogje dichtknijpen. In dat geval kun je een normaal doorlopend krediet nemen, een normale persoonlijke lening, een spaarkrediet of een rentekrediet. Het woordje normaal wil zeggen dat het niet om een lening gaat die niet toetst bij het BKR, je kunt dan juist misschien lenen bij bedrijven die WEL toetsen bij het BKR. Voordeel is dat de rentepercentages die je moet betalen vaak lager liggen. Direct geld lenen zonder BKR toetsing is vaak niet eens nodig, ‘direct geld lenen‘ is al voldoende. Je kunt een adviseur vragen welke leenvorm het beste bij jouw situatie past. Elke vorm van lenen heeft namelijk zijn eigen voor en nadelen.

Terug naar de homepage

Een reactie op “Direct geld lenen zonder BKR toetsing”
  1. Ja, waarschijnlijk dus het is