Terug naar de homepage

We komen allemaal wel eens in een situatie terecht waarin we nood hebben aan een beetje extra kapitaal. Vooral aan het einde van de maand kan het allemaal soms wat veel worden en dan kan het idee al snel gaan spelen om een lening af te sluiten. Natuurlijk is dit op zich geen enkel probleem, maar dat kan het wel worden wanneer je over een BKR codering beschikt. Het is immers zo dat alle Nederlandse banken die zijn aangesloten bij het BKR verplicht zijn om een zogenaamde toetsing uit te voeren. Tijdens zo’n toetsing wordt duidelijk of je reeds een openstaande schuld hebt, hoe veel die schuld is, etcetera. Wens je echter een lening af te sluiten zonder BKR toetsing? Dan raden we je  aan snel verder te lezen, je komt meer te weten over makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing!

Makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing in het buitenland

Enkel Nederlandse banken die zijn aangesloten bij het BKR zijn verplicht om voor een lening een toetsing uit te voeren. Dit wil ook meteen zeggen dat, dat niet geldt voor buitenlandse banken. Hier kun je dus makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing. Met andere woorden: wanneer je een lening wenst af te sluiten zonder dat er een toetsing wordt uitgevoerd bij het BKR kan je er nog steeds voor kiezen om een beroep te doen op een bank in bijvoorbeeld België of Nederland. Hou er wel rekening mee dat buitenlandse banken ook naar financiële waarborgen kunnen vragen. Het is immers niet dat, omdat er geen toetsing wordt gedaan bij het BKR, de bank geen zekerheid wil dat je in staat zult zijn om het geleende bedrag terug te kunnen betalen. Dat geleende bedrag wil de bank natuurlijk volledig terugkrijgen, inclusief de kosten die er op berekend worden (de rente of behandelkosten). Je kunt bij buitenlandse banken vaak wel makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing omdat er sowieso geen BKR toetsing wordt gedaan.

Geld lenen bij een bedrijf dat niet is aangesloten bij het BKR

Makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing kan echter ook gewoon in eigen land. Wanneer je niet bij een bank wenst te lenen kan je immers eveneens een beroep doen op bedrijven die kredieten verstrekken. Ook dergelijke bedrijven zijn immers niet bij het BKR aangesloten en daardoor niet verplicht om een toetsing uit te voeren. Het enige waar je wel rekening mee dient te houden is dat de rente bij dergelijke bedrijven vaak een stuk hoger ligt. Je moet dus goed uitkijken of je wel te maken hebt met een betrouwbare partij. Heel wat bedrijven die kredieten verstrekken zijn er immers alleen maar op uit om zoveel mogelijk winst te maken. Toch bieden dergelijke bedrijven voor mensen die over een BKR codering beschikken een goede, maar zoals gezegd wel dure oplossing. Het is wel makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing, maar zeker niet goedkoop geld lenen zonder BKR toetsing!

Makkelijk weinig geld lenen zonder BKR toetsing

Last but not least is het op een zeer eenvoudige manier mogelijk om weinig geld te lenen zonder BKR toetsing. Wanneer je bijvoorbeeld genoeg hebt aan een bedrag van ongeveer 500 euro kan je een beroep doen op het zogenaamde mini krediet, of flitslening. Een mini krediet maakt het mogelijk om op korte termijn een klein bedrag te lenen en dat zonder dat daarvoor een toetsing vereist is. Het enige waar je bij een mini krediet wel rekening mee dient te houden zijn de hoge kosten die er aan verbonden zijn. Bij een mini krediet wordt immers doorgaans geen rente in rekening gebracht, maar een zogenaamde opstart- of instapkost. Soms is dit onder het mom van ‘behandelkosten’. Deze kosten kunnen zo’n 20% bedragen van het door jou  geleende bedrag. In feite is de rente dus zeer hoog, hoewel ze doen alsof er een hele lage rente over die lening wordt berekend. Toch is ook het minikrediet (synoniem voor flitslening) een mooie oplossing voor wie op een eenvoudige manier geld wil lenen zonder BKR toetsing, oftewel makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geld te lenen bij familie of vrienden. Deze zullen ook geen BKR toetsing uitvoeren, en dit geld kan zeker makkelijk worden geleend! Ook particulier geld lenen kan tot de mogelijkheden behoren.

Terug naar de homepage

2 Reacties op “Makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing”
  1. hallo bij welke buitenlandse banken kun je dan lenen zonder bkr toetsing kan niets vinden op internet ,mischeen dat iemand weet waar dan wel gr

  2. Sjonge! ik moet zeggen: Bijzonder website Tot ziens en bedankt!